Rozmawiamy tutaj na każdy temat, serdecznie zapraszam wszystkich , którzy mają jakiś problem lub po prostu chcą poznać nowych ludzi i dobrze się bawić.
ja gram w hokeja na trawie, koszykówke i uprawiam lekkoatletyke( w tych dziedzinach jestem w reprezentacji szkolnej, a na koszykówce byłam na dzielnicowych) a poza tym to lubie pływać no i ogólnie biegać : )
Moderator
Ja pare lat temu grałam w unihock'a.
Teraz preferuję soatkówkę, pływanie na dalekoe dystanse i jazdę konną [chociaż na to nigdy nie mam czasu].
Moderator
Niom więc ja uwielbiam pływać,grać w siatkówkę,rzadziej w koszykówkę no w sql grywało się też w hokeja i halówkę no i piłkę ręczną,ale żaden ze mnei master w tych dziedzinach
to chyba by było na tyle
Pływanie idealnym sposobem na skołatane nerwy i jakby nie patrzeć najtańsza możliwość latania (wystarczy tylko duża dawka wyobraźni - przecie dna nie dotykasz, prawda?). Gry zespołowe potrafią skumplować i wywołują bycze emocje. Lekkoatletyka pozwala się wypompować na śmierć co nieraz się przydaje (czasem warto tak po tyłku dostać). Narty, kto spróbował ten wie, więc nie muszę nawet komentować.
Choć wszystko to uwielbiam, nic nie równa się z: chodzeniem na szczudłach! Nie wiem dlaczego, ale po prostu kocham. Może dlatego, że tylko wtedy mogę patrzeć na każdego z góry?
Moderator
hehehehe no ja nie próbowałam chodzić na szczudłach (może mam lekkiego cykorka wysokości !)ale może kiedyś się skuszę ...
Widzę że dużo osób tutaj tak jak ja jeździ konno Ja lubię jeszcze grać w nogę
Nasza drużyna miała mieć różne ciekawe nazwy
Np Temee,Chikusho i Sukeban
Heeh,nie powiem wam co to znaczy
Moderator
Powiedz
ja na szczudłach raz chodziłam, bardzo ciekawe zajecie